Moneywise deed onderzoek onder tweeduizend mensen met een overlijdensrisicoverzekering en concludeert dat de gemiddelde consument zo’n 10 duizend euro kan besparen, gemeten over de resterende looptijden overlijdensrisicoverzekeringen.
De reden is dat premies voor dit soort verzekeringen al een aantal jaar dalen, terwijl verzekeraars bestaande klanten er over het algemeen niet op wijzen dat ze kunnen overstappen naar een goedkopere overlijdensrisicoverzekering.
Op basis van de onderzochte polissen komt Moneywise tot de conclusie dat op maandbasis vaak 30 tot 100 euro bespaard kan worden, blijkt uit onderzoek. Gemiddeld gaat het om zo’n 57 euro per maand. Gekeken is hierbij naar verzekerde bedragen tussen de 50 duizend euro en 310 duizend euro.

Ook voor deze besparing kunt u bij lagekostenverzekering.nl terecht. Nu benieuwd naar uw besparing? Klik hier besparen O R V

besparen op je overlijdensrisico verzekering premie
Facebook
Facebook
Instagram